Schade aan taxi

Binnen 15 minuten uw schade opnemen bij Expertise Drive In

Schade aan uw taxi? Bij Expertise-Drive-In nemen wij uw schade op in 15 minuten.

Hoe werkt Expertise Drive In?

Ontdek Expertise-Drive-in.nl, gunstig gelegen nabij Schiphol en eenvoudig bereikbaar. Als onderdeel van de Merkelbag Adviesgroep bieden we inspectie, expertise en taxatie op één locatie, speciaal ontworpen om tijd en kosten te besparen voor opdrachtgevers, particulieren, Taxi’s, Rijscholen, Koeriers en wagenparkbeheerders. Maak een afspraak op uw gemak, rij langs voor een snelle 15-minuten schadebeoordeling en laat onze expertise u helpen geld te besparen en stress te verminderen, zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is.

Tijd

Bij ons hoeft u niet lang te wachten: onze snelle expertise duurt slechts ongeveer 15 minuten. Geen hele dag uw auto missen terwijl u op een expert wacht. Zodra de afspraak voorbij is, kunt u direct weer verder. Op vrijdag kunt u langskomen op locatie en  daarna snel weer op de weg kunt. Uw tijd is kostbaar, en wij begrijpen dat.

Kosten

Onze prijsstructuur is eenvoudig en transparant. Voor expertise, schadevaststelling en servicekosten hanteren wij een vast bedrag van €150,- exclusief BTW. Het betalen van de nota is gemakkelijk geregeld, gewoon ter plaatse. Zo weet u van tevoren waar u aan toe bent en kunt u zich volledig richten op de professionele service die wij bieden.

Schade expert boeken stappenplan

Maak nu voor uw schade een afspraak bij Expertise Drive In

Maak nu een afspraak voor uw gewenste dag en tijd, u kunt daarna na 15 minuten weer de weg op. Bij Expertise-Drive-In zorgen wij ervoor dat u niet uw auto de gehele dag hoeft te missen en dus een dag niet kan werken.

Auto schade

Ook aangesloten bedrijven

Rijschoolverzekering.nl

Heeft u met uw les-auto schade? Binnen 15 minuten wordt de schade opgenomen en daarna kunt u gelijk weer aan het werk en les geven. Hierdoor hoeft u niet 1 dag uw auto te missen en dus lessen af te zeggen.

Koeriersverzekering.nl

Bij Expertise-Drive-In werken wij ook samen met koeriersverzekering.nl, dit om ervoor te zorgen dat bedrijven niet werk missen doordat ze vervoer missen. Binnen 15 minuten weet u wat de schade is aan uw koeriervoertuig en daarna kunt u gelijk weer de weg op.

Schade-Expertise-Drive-in is een efficiënte service nabij Schiphol waarbij we in ongeveer 15 minuten uw schade inspecteren en taxeren. U bespaart tijd doordat u niet de hele dag uw auto hoeft te missen. Na de afspraak kunt u meteen weer verder. Maak simpelweg een afspraak op uw gemak en kom langs voor een snelle expertise.

Voor expertise, schadevaststelling en servicekosten rekenen wij een vast bedrag van €150,- excl. BTW. De betaling dient ter plaatse te worden voldaan. Dit zorgt voor transparantie en duidelijkheid in de kosten.

Ja, soms is het mogelijk om nog op dezelfde dag langs te komen voor een expertise. Dit stelt u in staat om snel de schade te laten beoordelen en weer snel verder te gaan met uw activiteiten. Het kan alleen zijn dat soms de agenda al vol is en u op een andere dag moet langskomen.

Hoewel onze expertise en diensten gericht zijn op taxi's, verwelkomen we ook andere voertuigen zoals particuliere auto's, rijschoolvoertuigen, koeriersvoertuigen en wagenparken. Ons doel is om een breed scala aan klanten van dienst te zijn en hun tijd en kosten te besparen.

Als u twijfels heeft over de omvang van de schade aan uw voertuig, kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze deskundige schade-experts staan klaar om u te adviseren en te helpen bij het beoordelen van de schade. U kunt ook een afspraak maken voor een grondige inspectie, waarbij we de schade nauwkeurig vaststellen en u voorzien van een professioneel advies. Ons doel is om u te helpen begrijpen wat er moet gebeuren en hoe u verder kunt gaan.

Heeft u vragen

Neem contact op met Expertise-Drive-In en krijg antwoord op al uw vragen omtrent uw auto schade.