vragen over uw taxi of taxiverzekering?

Veel gestelde vragen over taxi, taxiverzekering en taxiverzekeringvergelijken

Offerte

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via ons online offerteformulier op de website. Vul de benodigde informatie in over uw taxi en bedrijf voor een nauwkeurige offerte. Als u er niet uit komt of u wilt verdere toelichting? Kom langs bij ons op kantoor zodat we ter plekke uw verzekeringspremie kunnen berekenen en u per direct verzekerd bent.

Om u een passende offerte te kunnen sturen, hebben we gegevens nodig zoals het merk en model van de taxi, het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt en het aantal chauffeurs. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel schade vrije jaren u heeft, dit kan een grote invloed hebben op de hoogte van uw premie. U kunt van te voren al bedenken wat voor type dekking u zou willen hebben om zo een snellere berekening van premie te ontvangen.

Soorten dekkingen

We bieden diverse opties, waaronder WA, Beperkt Casco, Volledig Casco en aanvullende verzekeringen zoals inzittendenverzekering en rechtsbijstand.

De juiste dekking hangt af van factoren zoals de leeftijd van uw taxi, uw budget en de mate van risico dat u wilt dekken. Ons team kan u helpen bij het maken van de beste keuze.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over uw taxi, taxiverzekering of wilt u uw taxiverzekering vergelijken met uw huidige verzekeraar? Neem contact met ons op of kom langs en we leggen het u graag uit!

TX Keurmerk

Het Tx Keurmerk toont aan dat uw taxibedrijf voldoet aan kwaliteits- en veiligheidseisen. Wij kunnen u helpen met de juiste verzekering voor uw gekeurde taxi.

Ja, als u het Tx Keurmerk heeft, komt u mogelijk in aanmerking voor speciale kortingen op uw premie. Neem contact met ons op voor meer details.

Bedrijfs­aansprakelijkheid Verzekering

Deze verzekering beschermt uw bedrijf tegen claims voor schade of letsel aan derden tijdens uw bedrijfsactiviteiten.

Ja, deze verzekering is vaak verplicht voor taxibedrijven, aangezien het dekking biedt voor eventuele aansprakelijkheid jegens derden.

Service

Op onze website onder het kopje Service -> Wijzigingen doorgeven kunt u wijzigingen aan uw polis doorgeven. U kunt dan kenteken wijziging en personen wijzigingen doorgeven. 

Schade kunt u melden door naar onze website te gaan en vervolgens onder het kopje "Service" -> "Schade Melden" uw schade te melden. Ook kunt u bij ons op kantoor langs te komen om uw schade te melden, dit kan op de dagen Maandag, Woensdag en Vrijdag.

Voor het aanvragen van een groene kaart kunt u terecht onder het kopje "Service" op onze website. Klik op "Groene Kaart Aanvragen" om uw aanvraag voor een groene kaart in te dienen. U krijgt dan per email uw groene kaart die u digitaal kunt bewaren, of zelf kunt uitprinten. Wilt u de groene kaart toch liever per direct fysiek hebben? Kom langs bij ons op kantoor en wij printen direct voor u uw groene kaart uit.

Het opzeggen van uw verzekering kunt u regelen via onze website. Ga naar het kopje "Service" en selecteer "Verzekering Opzeggen" om uw opzegging door te geven.

Samenwerkingen

Het Taxicollectief heeft succesvol onderhandeld met een uitgebreid netwerk van leveranciers om aantrekkelijke kortingen te verkrijgen. Dit resulteert in aanzienlijke besparingen voor de deelnemende leden van TCNL. Als gevolg hiervan kunnen de leden profiteren van verminderde verzekeringspremies. En er staan op korte termijn nog meer voordelen te wachten, waaronder voordelen met betrekking tot banden, tankkaarten, schadeherstel, boekhouding en andere zaken, allemaal ten gunste van de aangesloten deelnemers.

Merkelbag Adviesgroep is het moederbedrijf van Taxiverzekering.nl. Dit betekent dat u bij Merkelbag Adviesgroep terecht kunt voor al uw financiele vragen omtrent verzekeringen. Taxiverzekering.nl valt onder Merkelbag en heeft de focus op taxiverzekeringen. Wilt u uw prive auto verzekeren, uw huis of andere voertuigen of inboedel verzekeren? Dan kunt u terecht bij Merkelbag adviesgroep met al uw vragen en om verzekeringen te vergelijken / af te sluiten.

Expertise-Drive-In is een dienst die wij leveren aan taxi chauffeurs die schade hebben en dit opgenomen moet worden. Normaal gesproken bent u uw auto de gehele dag kwijt en is het bedrag dat u aan de garage moet betalen 10% van uw schade. Bij Expertise-Drive-In bieden wij een dienst aan waarin binnen 15 minuten uw schade is opgenomen. daarnaast betaalt u een vast bedrag van €130,- en komen er geen bijkomende kosten. U weet hierdoor van te voren al wat het kost en bent u uw auto niet de gehele dag kwijt. U kunt daardoor de rest van de dag werken.

Als service bieden wij ook verhaalservice aan als schaderegress voor uw voertuig en letsel schade. Van advies tot aansprakelijk stellen en procedure, wij helpen u met uw schade.