Verzekering opzeggen, schorsen of beëindigen

Wil je je huidige verzekering zelf opzeggen? Ga naar onze opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en onderteken de brief, druk daarna op verzenden.

U ontvangt de opzegbrief in uw email. U kunt deze brief dan zelf e-mailen naar de maatschappij,

Daarna ontvangt u een bevestiging van de maatschappij per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Eventueel kunnen wij de opzegbrief ook voor u versturen.

Wees ervan bewust dat sommige maatschappijen kosten in rekening brengen voor het eerder stopzetten van de verzekering.

Hulp bij overstappen

Wilt u overstappen van uw huidige verzekeraar naar Taxiverzekering.nl of uw huidige verzekering opzeggen, maar weet u niet waar te beginnen? Wij helpen u daar bij. Door onderstaande stappen te volgen is het overstappen binnen 2 tellen gedaan.

  1. Bereken de nieuwe premie; Vraag bij taxiverzekering.nl gemakkelijk een vrijblijvende premie aan om het verschil te zien met uw huidige verzekering. Daarna kunt u gemakkelijk akkoord gaan met de verzekering door het ondertekenen van het online akkoord formulier.
  2. Download de gratis opzegbrief; Download de opzegbrief, vul deze in met uw gegevens en onderteken hem met uw handtekening.
  3. Stuur op; Stuur de opzegbrief op naar uw huidige verzekeraar. En de overstap naar taxiverzekering.nl is rond, u bent vanaf nu verzekerd bij taxiverzekreing.nl waar u niet alleen een goedkope taxiverzekering heeft maar ook nog veel ander kortingen en services ontvangt buiten uw verzekering om.
Foto van een taxi op de snelweg

Ja, je kunt het agentschap of de tussenpersoon dat jouw taxiverzekering beheert wijzigen. Neem contact met ons op en wij kunnen je helpen met het overzetten van je verzekering.

In de meeste gevallen moet je je verzekering handmatig stopzetten als je je taxi verkoopt. Informeer je verzekeringsmaatschappij over de verkoop en volg hun instructies voor het beëindigen van de verzekering.

Als je later besluit om opnieuw een taxiverzekering af te sluiten nadat je deze eerder hebt stopgezet, moet je mogelijk opnieuw een aanvraag indienen. Houd er rekening mee dat de premie en dekking kunnen variëren op basis van factoren zoals je rijgeschiedenis en de periode zonder verzekering.

Het rijden zonder verzekering is in veel landen illegaal en kan ernstige gevolgen hebben, waaronder boetes, rijontzegging en zelfs strafrechtelijke vervolging. Het is belangrijk om te zorgen dat je te allen tijde een geldige verzekering hebt.

De duur van het stopzettingsproces kan variëren afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de omstandigheden. Het is raadzaam om ruim van tevoren contact op te nemen om het proces tijdig te regelen.

Hulp nodig

Lukt het u niet om over te stappen, of wilt u liever dat wij het voor u regelen? neem contact met ons op of kom langs bij ons op kantoor.