Samenwerkingen

Taxiverzekering.nl, als onderdeel van Merkelbag Adviesgroep, streeft er voortdurend naar om taxi-chauffeurs de best mogelijke ondersteuning te bieden. Dit wordt mogelijk gemaakt door middel van strategische samenwerkingen met verschillende bedrijven en organisaties die specifieke voordelen bieden aan de taxi-industrie. Hier zijn enkele van de belangrijkste samenwerkingsverbanden waar taxiverzekering.nl trots op is:

Samenwerkingsverband met Taxicollectief, Expertise drive-in en Schaderegress

Schaderegress

Taxiverzekering.nl heeft nauwe banden met schaderegress-experts. Dit betekent dat in geval van schade aan een taxi, er snel en efficiënt wordt gehandeld om de financiële impact op de chauffeur te minimaliseren. Deze samenwerking zorgt voor een soepele en zorgeloze afhandeling van schadeclaims, waardoor de chauffeurs zich kunnen concentreren op hun kernactiviteit – het leveren van kwalitatieve taxidiensten.

Expertise Drive-In

De samenwerking met een expertise drive-in service is van onschatbare waarde voor taxi-chauffeurs. Dit betekent dat wanneer een voertuig onderhoud of reparaties nodig heeft, chauffeurs snel toegang hebben tot hoogwaardige technische expertise en service. Bovendien kunnen ze vaak profiteren van exclusieve kortingen op onderhoudsdiensten, wat de operationele kosten verder verlaagt.

Taxicollectief

Taxiverzekering.nl heeft een sterke relatie met lokale en regionale taxicollectieven. Deze collectieven bieden chauffeurs niet alleen een platform voor samenwerking en uitwisseling van best practices, maar ze onderhandelen ook collectieve kortingen en voordelen voor de leden. Dit kan variëren van kortingen op brandstof tot gedeelde marketinginspanningen, wat de winstgevendheid van taxi-ondernemers kan vergroten.